Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Eva Boo MonikaM2 Andrzej 116 AnnaFizia (5371 niezalogowanych)
54 Posty
Przemek Drozd
(tonnny)
Nowicjusz
Jasna napisał:
Hilton, masz rację, można..

.. ale czy Ty naprawdę sądzisz, że ktoś siedzi i intensywnie czyta ( co można wywnioskować po tym jak się orientuje kto , gdzie i z kim) i nie zalogował się, ani razu przez ten długi czas, nie korciło go by coś napisać, wtrącić... a jak już postanowił to naparza jak półautomat.. ????

Ty musisz dużo wiedzieć na ten temat bo naparzasz 24h. Życia nie masz nierobie. Lolek Cię w końcu przegoni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Jasna napisał:

.. ale czy Ty naprawdę sądzisz, że ktoś siedzi i intensywnie czyta ( co można wywnioskować po tym jak się orientuje kto , gdzie i z kim) i nie zalogował się, ani razu przez ten długi czas, nie korciło go by coś napisać, wtrącić... a jak już postanowił to naparza jak półautomat.. ????

Stwierdzilam jedynie fakt, ze nie trzeba sie logowac, aby czytać forum. Nie porównuje niczyich zachowań, są ludzie nie czujacy potrzeby dywagacji na forum. Wchodzą, czytają, znajdują info lub nie. Nie trzeba być zalogowanym użytkownikiem.

Maniek, nie wydurniaj sie, tylko dawaj fote blondyny i wracaj twoja charyzma cię wyprzedza, nie ukryjesz sie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
tonnny napisał:
Jasna napisał:

Ty musisz dużo wiedzieć na ten temat bo naparzasz 24h. Życia nie masz nierobie. Lolek Cię w końcu przegoni

.. o.. następny Twór

a to twoje stwierdzenie jak się ma do sensu mojego posta??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
Jasna napisał:
Oczywiście, że to maryjanek!!

Dajcie mu tydzień a doskoczy do 500 postów, pisze że siedział i obserwował.. wystarczy luknąć kiedy zalogował sie 1wszy raz Śmiech na sali..

tobie widze, ze najbardziej go brakuje (?)

znam wasze utarczki i wyznania (niekoniecznie miłosne) i musze przyznac,ze dziwi mnie iz tesknisz za kims kogo nienawidzisz.....

słabo ci idzie dochodzenie, bo pani Hilton obanzyła cie do reszty z tym logowaniem
I musze ci powiedziec,ze takich jak ja (czytających) jest o wiele wiecej i nie kazdy chce lub ma odwage logowac sie pisac...
Z tego co pamietam, tobie to nie sprawiało problemów i wymądrzałas sie na forum bedąc jeszcze w polsce....
Na poczatku nawet byłem po twojej stronie,ale po głebszej analizie 3małem strone @marianka, bo on przynajmniej pisał o czyms o czym wiedział, bo doswiadczył tego na własnej skórze przez jakies tam lata w norwe (jesli wierząc w to co pisał), a ty z mlekiem pod nosem rzucałas sie jak i mędrkowałas bładząc we mgle
No, ale są ludzie i .... inni ludzie!
Jesli chodzi o 500 postów, to jesli bede miał ochote, czas i cos madrego do przekazania, to kto wie....
Jesli chodzi zas o obserwowanie i czytanie, to wystarczy tydzien, zeby ocenic kto jest kto i to bez logowania
pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty
Przemek Drozd
(tonnny)
Nowicjusz
Jasna napisał:
tonnny napisał:
Jasna napisał:

.. o.. następny Twór

Zacznij od tego,iż żaden Twój post nie miał nigdy sensu,nie wdawaj się w dyskusję ze mną,bo ja z takimi jak Ty nie dyskutuję.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
tonnny napisał:
Jasna napisał:
tonnny napisał:
Jasna napisał:

Ty musisz dużo wiedzieć na ten temat[/b] bo naparzasz 24h. Życia nie masz nierobie. Lolek Cię w końcu przegoni

.. o.. następny Twór

Zacznij od tego,iż żaden Twój post nie miał nigdy sensu,nie wdawaj się w dyskusję ze mną,bo ja z takimi jak Ty nie dyskutuję
.

Nie?? to jak nazwać te zdania na kolorowo???
..ok .. pytanie było retoryczne.. nie odpowiadaj

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Jasna napisał:

ostatniego miesiaca pelno nowych nickow sie pojawilo... nie licze tych co pisza ze im sie nie podoba i odchodza albo chca zmieniac nadal na sile prawdomownosc.... moze sie komus udalo w koncu wyjechac z polski po dluzszym czasie i nabral odwagi dopiero bedac tutaj oraz po postach tych wczesniej wymienionych - co to im sie forum nie podoba a jednak pisza!!!!

o co tu chodzi????? hmmmmmm mam za malo wodki zeby to zrozumiec.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty
Przemek Drozd
(tonnny)
Nowicjusz
Jasna napisał:
tonnny napisał:
Jasna napisał:
tonnny napisał:
Jasna napisał:

Ty musisz dużo wiedzieć na ten temat[/b] bo naparzasz 24h. Życia nie masz nierobie. Lolek Cię w końcu przegoni

.. o.. następny Twór

Zacznij od tego,iż żaden Twój post nie miał nigdy sensu,nie wdawaj się w dyskusję ze mną,bo ja z takimi jak Ty nie dyskutuję
.

Nie?? to jak nazwać te zdania na kolorowo???
..ok .. pytanie było retoryczne.. nie odpowiadaj

nie dość,że jesteś pusta jak pudełko po zapałkach to jeszcze się z tego śmiejesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty
Przemek Drozd
(tonnny)
Nowicjusz
Yatsek napisał:
Jasna napisał:

ostatniego miesiaca pelno nowych nickow sie pojawilo... nie licze tych co pisza ze im sie nie podoba i odchodza albo chca zmieniac nadal na sile prawdomownosc.... moze sie komus udalo w koncu wyjechac z polski po dluzszym czasie i nabral odwagi dopiero bedac tutaj oraz po postach tych wczesniej wymienionych - co to im sie forum nie podoba a jednak pisza!!!!

polej sobie Jacuś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
tonnny napisał:
Yatsek napisał:

polej sobie Jacuś

no gdyby mozna bylo na MN wrzucac fotki komorka tak jak na fejsie to bym zapodal bombaya o sapphirowimy kolorze z tonicowym schweppes`em. jako dowod na to ze to jednak musi byc wodka - bo nadal nie lapie.... hehehehehhehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok